15:00 uur 25-09-2024

Seoul Semiconductor wint ‘No Wire’ LED-patentrechtszaak in heel Europa

SEOUL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– Seoul Semiconductor Co., Ltd. (KOSDAQ: 046890), een toonaangevende wereldwijde innovator van LED-producten en -technologie, en zijn dochteronderneming Seoul Viosys (samen ‘Seoul’), kondigen aan dat het een patentrechtszaak heeft gewonnen tegen Everlight, een Taiwanese LED-onderneming die wereldwijd op de 6e plaats staat.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240925879137/nl/

WICOP_ No wire van Seoul Semiconductor, een robuuste en zeer efficiënte structuur (afbeelding: Seoul Semiconductor Co., Ltd.)

WICOP_ No wire van Seoul Semiconductor, een robuuste en zeer efficiënte structuur (afbeelding: Seoul Semiconductor Co., Ltd.)

In augustus 2024 hebben de Kamers van Beroep van het Europees Octrooibureau (EOB) de octrooi-intrekkingsactie van Everlight tegen het WICOP-patent voor de No Wire LED-technologie van Seoul afgewezen. Deze beslissing heeft opnieuw de kracht van de WICOP-patentportfolio’s bevestigd die in 18 Europese landen zijn geregistreerd.

Sinds de uitspraak van het Britse octrooigerecht in 2018 heeft Seoul alle octrooirechtszaken tegen Everlight en zijn distributeur gewonnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Seoul Semiconductor Co., Ltd.

Jinseop Jung

jjs8732@seoulsemicon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr