06:24 uur 25-09-2024

TriLink BioTechnologies® & Alphazyme werken samen om nieuwe CleanScribe™ RNA-polymerase te introduceren

Ontwikkelaars van geneesmiddelen en onderzoekers kunnen nu het CleanScribe-enzym aanwenden om de vorming van dsRNA tot 85% te verminderen tijdens mRNA-synthese zonder mRNA-rendement, capping-efficiëntie of integriteit in het gedrang te brengen

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– TriLink BioTechnologies en Alphazyme, beide onderdeel van Maravai LifeSciences hebben samengewerkt om CleanScribe™ RNA-polymerasete introduceren. Dit is een nieuw enzym dat dubbelstrengs RNA (dsRNA) tijdens mRNA-productie vermindert. Het nieuwe product vermindert dsRNA met 85% en helpt om een veiligere en krachtigere mRNA-therapeutica te ontwikkelen.

CleanScribe RNA-polymerase is een nieuwe DNA-afhankelijke RNA-polymerase die dein-vitro transcriptie (IVT) katalyseert van een recombinant gen dat door de T7-promotor wordt gereguleerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor investeerders

Deb Hart

Maravai LifeSciences

+ 1 858-988-5917

ir@maravai.com

Mediacontactpersoon:

Liz Robinson van CG Life

TriLink BioTechnologies

+1 312-997-2436

lrobinson@cglife.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr