03:16 uur 25-09-2024

Verimatrix Counterspy wint CSI Award 2024 voor beste anti-piraterijbescherming

Onderscheiding uit de branche eert het unieke vermogen van het product om ongeautoriseerde sleuteldiefstal, contentdistributie en CDN-leeching in realtime te detecteren, met de mogelijkheid om zowel geautomatiseerde als aanpasbare tegenmaatregelen/reacties te implementeren

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Verimatrix (Euronext Parijs: VMX, FR0010291245), een wereldleider in het aandrijven van de moderne verbonden wereld met mensgerichte beveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat Verimatrix Counterspy, de meest geavanceerde anti-piraterijoplossing van de branche, onlangs een prestigieuze CSI Award heeft gewonnen tijdens een ceremonie in Amsterdam op IBC 2024.

De CSI Awards behoren tot de meest prestigieuze en competitieve technologieprijzen in de industrie en werden in 2003 opgericht door CSI Magazine (Cable and Satellite International Magazine) om uitmuntendheid en prestaties in de sectoren broadcast, video, OTT en IoT te vieren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor beleggers bij Verimatrix:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer

finance@verimatrix.com

SEITOSEI.ACTIFIN

Mathilde Guillemot-Costes

mathilde.guillemot@seitosei-actifin.com

Michael Scholze

Michael.scholze@seitosei-actifin.com

Contactpersonen voor de media bij Verimatrix:
Matthew Zintel, Zintel Public Relations

matthew.zintel@zintelpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr