06:52 uur 26-09-2024

Canva breidt ontwikkelaarsplatform uit nu app meer dan 1 miljard keer wordt gebruikt

Nieuwe monetisatiemiddelen en API’s ondersteunen ontwikkelaars bij het bouwen van apps en integraties die Canva’s AI-platform en werkplekaanbod versterken

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Canva, ‘s werelds enige alles-in-één platform voor visuele communicatie, heeft vandaag updates aangekondigd voor haar groeiende Canva Developers community, als onderdeel van haar visie om ‘s werelds meest inplugbare ontwerpplatform te bouwen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240925252050/nl/

Canva Extend 2024 (Photo: Business Wire)

Canva Extend 2024 (Photo: Business Wire)

Tijdens de tweede jaarlijkse Canva Extend-conferentie in San Francisco introduceerde Canva verschillende nieuwe API’s en monetisatietools via een premium programma voor apps en toegevoegde hulpmiddelen om bouwers te helpen hun bedrijf op te schalen.

In een jaar tijd is de Canva-ontwikkelaarsgemeenschap gegroeid met leden uit 122 landen. Zij dragen bij aan een marktplaats van 300 apps die zich steeds verder uitbreidt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

oliviajohnson@canva.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr