17:40 uur 26-09-2024

Internationale oncologie-innovator BeiGene benoemt Shalini Sharp in de Raad van Bestuur

SAN MATEO, Calif.–(BUSINESS WIRE)– BeiGene, Ltd. (NASDAQ: BGNE; HKEX: 06160; SSE: 688235), een internationaal oncologiebedrijf, maakte vandaag de benoeming bekend van Shalini Sharp in de Raad van Bestuur en als lid van het auditcomité van de Raad, met ingang van 27 september 2024.

“We zijn opgetogen Shalini bij de Raad van Bestuur te mogen verwelkomen op dit cruciale groeimoment,” verklaart John V. Oyler, medeoprichter, voorzitter en CEO van BeiGene. “De Raad kijkt ernaar uit om samen te werken met Shalini, die over uitgebreide ervaring beschikt als leider van innovatieve internationale farmaceutische bedrijven, iets wat voor ons van onschatbare waarde is nu we op nieuwe markten aantreden, onze pijplijn baanbrekende kankertherapieën verder uitbouwen en in een transformatieve groeifase terechtkomen. Haar financiële expertise en bewezen succes in het begeleiden van internationale ondernemingen, zal van groot belang zijn om ons pad naar winstgevendheid te effenen, terwijl we verder geneesmiddelen met grote impact aan meer patiënten over de hele wereld blijven aanbieden.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerder
Liza Heapes

+1 857-302-5663

ir@beigene.com

Media
Kyle Blankenship

+1 667-351-5176

media@beigene.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr