18:24 uur 26-09-2024

L&T Technology Services erkend als leider in Connected Product Engineering Services in de PEAK Matrix® Assessment 2024 van Everest Group

BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)– L&T Technology Services Limited (BSE: 540115, NSE: LTTS), een internationaal bedrijf gespecialiseerd in digital engineering en R&D-services, kondigt haar erkenning aan als leider in de Connected Product Engineering Services PEAK Matrix® Assessment 2024 door Everest Group. Deze erkenning benadrukt LTTS’ niet-aflatende inzet voor uitmuntendheid en innovatie in embedded engineering in segmenten zoals Mobiliteit, Technologie en Duurzaamheid.

De PEAK Matrix® Assessment van Everest Group onderscheidde leveranciers van engineering services op basis van hun leiderschapscapaciteiten in digital engineering, feedback van klanten en het vermogen om relevante en transformatieve oplossingen aan te bieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact
Aniruddha Basu

L&T Technology Services Limited

E-mail: aniruddha.basu@ltts.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr