22:58 uur 26-09-2024

UCC Holding 42e in ENR’s Top voor internationale aannemers

DOHA, Qatar–(BUSINESS WIRE)– Urbacon Holding, een leider op het gebied van energie, vergunningen en bouw, maakte bekend dat Engineering News-Record (ENR) het bedrijf als de 42e internationale topaannemer voor 2024 heeft benoemd. UrbaconHolding vierde deze prestatie tijdens de ConteQ Expo 2024 in Qatar, waar het deelnam als officiële sponsor van het evenement.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240926966936/nl/

UCC Holding Ranked 42nd in ENR’s Top International Contractors (Photo: AETOSWire)

UCC Holding Ranked 42nd in ENR’s Top International Contractors (Photo: AETOSWire)

De Raad van Bestuur en het senior management van UCC Holding namen deel aan het evenement en benadrukten de voortdurende inspanningen van het bedrijf om geavanceerde bouwtechnologieën in zijn activiteiten te integreren. Tijdens de beurs introduceerde UCC Holding drie innovatieve bouwmethoden: 3D-printen van constructies, modulaire betonconstructies en modulaire staalstructuurbouw.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aladdin Idilbi

A.idilbi@powerholding-intl.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr