20:22 uur 26-09-2024

Vasion kondigt een wijziging van productnaam aan: PrinterLogic heet voortaan Vasion Print, om een nieuw tijdperk in digitale transformatie te markeren

ST. GEORGE, Utah–(BUSINESS WIRE)– Vasion, een toonaangevende innovator op gebied van georchestreerde automatisering, kondigt trots aan dat hun serverloze cloud-printoplossing PrinterLogic voortaan Vasion Print heet. Deze strategische transformatie weerspiegelt de uitgebreide visie en inzet van het bedrijf om volledige automatiseringsoplossingen aan te bieden die verder gaan dan traditioneel printbeheer.

Vasion, dat als PrinterLogic werd opgericht, blijft verder innoveren in printautomatisering en daarbuiten. Eerder dit jaar werd Vasion Automate gelanceerd, een op de cloud gebaseerd platform dat printautomatisering, outputbeheer, automatisering van documentbeheer en automatisering van bedrijfsprocessen integreert in één geavanceerd georchestreerd automatiseringsplatform. Met dit nieuwe platform introduceerde het bedrijf een nieuwe productnaam om haar uitgebreide capaciteiten mee voor te stellen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nadia Romero, sr. manager PR en bedrijfscommunicatie, nadia.romero@vasion.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr