04:46 uur 27-09-2024

Grid Dynamics breidt wereldwijde aanwezigheid uit met de overname van JUXT, en versterkt expertise in bank- en financiële diensten

Belangrijkste opmerkingen:

  • De overname van JUXT versnelt de groei van Grid Dynamics in het bankwezen en de financiële dienstverlening, vooral op de Europese markt.
  • JUXT’s expertise als volledige levenscyclus software-ontwikkelaar en beheerder van bedrijfskritische informatiesystemen versterkt Grid Dynamics’ go-to-market aanbod binnen de financiële dienstverlening.
  • De overeenkomst breidt het portfolio van zakelijke klanten van Grid Dynamics uit en ondersteunt de positie van het bedrijf als leider in complexe dataoplossingen.

SAN RAMON, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Grid Dynamics Holdings, Inc. (NASDAQ: GDYN) (Grid Dynamics), een toonaangevende leverancier van diensten op het gebied van technologieadvies, platform- en productengineering, AI en digitale betrokkenheid, kondigt vandaag de overname aan van JUXT, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde leverancier van software-engineeringdiensten, gespecialiseerd in gegevensintensieve informatiesystemen voor banken en andere financiële instellingen, met een speciale focus op risicoplatforms, gestructureerde obligaties, aandelenderivaten en financiële verslaglegging.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Medicontact:
Cary Savas

+1 (650) 523 5000

csavas@griddynamics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr