23:15 uur 27-09-2024

LTIMindtree versterkt partnerschap met Currys

Winnaar van de Salesforce Partner Innovation Award 2024

LONDEN & MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een wereldwijd bedrijf in technologieconsultancy en digitale oplossingen, heeft zijn partnerschap met Currys, een toonaangevende Britse retailer van technologische producten en diensten, versterkt door transformatie van zijn omni-channel retailklantervaringen mogelijk te maken met behulp van Salesforce Service Cloud, Commerce Cloud en MuleSoft. Dit samenwerkingsverband werd erkend met de Salesforce Partner Innovation Award op Dreamforce 2024 in San Francisco, VS.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240927845914/nl/

Srinivas Rao, Executive Vice President and Chief Business Officer, LTIMindtree and Andy Gamble, CIO, Currys (Photo: Business Wire)

Srinivas Rao, Executive Vice President and Chief Business Officer, LTIMindtree and Andy Gamble, CIO, Currys (Photo: Business Wire)

Belangrijke oplossingen die bij de transformatie zijn geïmplementeerd, zijn onder meer het opnieuw platformen van de website naar Salesforce Commerce Cloud, de lancering van een in-store client-app op Experience Cloud en de implementatie van Service Cloud voor aftersalesondersteuning.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media bij LTIMindtree:
Gitanjali.sreepal@ltimindtree.com

Mediacontact bij Currys:
Corporatepr@currys.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr