22:15 uur 15-10-2024

ANANDA Scientific kondigt een klinisch onderzoek aan om Nantheia™ ATL5 te evalueren in de behandeling van een bijkomende stoornis in het gebruik van opiaten en chronische pijn

GREENWOOD VILLAGE, Colo. & NEW HAVEN, Conn.–(BUSINESS WIRE)– ANANDA Scientific Inc., een biofarmaceutisch bedrijf dat zich op onderzoek toelegt, kondigde vandaag de aanvang aan van een klinisch onderzoek om Nantheia™ ATL5 te evalueren, een onderzoeksgeneesmiddel dat gebruik maakt van cannabidiol (CBD), op basis van ANANDA’s eigen toedieningstechnologie, toegediend samen met delta-9-tetrahydrocannabinol (THC), op de potentiële doeltreffendheid ervan bij de behandeling van een bijkomende stoornis in het gebruik van opiaten (OUD = opioid use disorder) en chronische pijn. (Clinical Trials.gov Identifier: NCT06544291)

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20241015759615/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Het onderzoek wordt gevoerd aan de Yale School of Medicine. De studie wordt geleid door hoofdonderzoeker Joao P. De Aquino, M.D., Directeur van het PAIN-laboratorium (Pain & Addiction Interaction Neurosciences), en Assistant Chief of Inpatient Psychiatry aan de Yale School of Medicine.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie neemt u contact op met:

ANANDA Scientific Inc.

Chris Moore

chris.moore@anandascientific.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr