05:46 uur 16-10-2024

RevBits verbetert zijn Zero Trust Network-oplossing met de toevoeging van een Remote Browser Isolation-module om klanten te beschermen tegen webgebaseerde aanvallen

MINEOLA, N.Y.–(BUSINESS WIRE)– RevBits kondigt aan dat het zijn Zero Trust Network-oplossing heeft versterkt door de Remote Browser Isolation (RBI)-functie toe te voegen.

Volgens recent onderzoek van Verizon zijn webapplicatie-aanvallen betrokken bij 26% van alle inbreuken, wat het het op één na meest voorkomende aanvalspatroon maakt. Om deze aanvalsvector aan te pakken, moeten organisaties meer doen om hun netwerken te beschermen en tegelijkertijd hun werknemers openlijk het internet te laten gebruiken.

RevBits Zero Trust Network – Remote Browser Isolation is een geavanceerde oplossing voor toegangsbeheer om de IAM-infrastructuur van een organisatie te verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neal Hesterberg

VP Business Development

neal.hesterberg@revbits.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr