10:43 uur 16-10-2024

Toonaangevend fiscaal technologiebedrijf Fonoa neemt wereldwijd product voor de naleving van indirecte belastingen over van PwC

DUBLIN–(BUSINESS WIRE)– Fonoa Technologies, ‘s werelds eerste echt wereldwijde end-to-end automatiseringsplatform voor indirecte belastingen, kondigt vandaag de afronding aan van de overname van Global Indirect Tax Compliance (GITC), een product van PricewaterhouseCoopers (PwC UK).

GITC is een unieke oplossing voor het beheren van gedeeltelijke vrijstellingen voor bedrijven die zaken doen in meerdere rechtsgebieden. Vandaag de dag bedient GITC meer dan 40 klanten, voornamelijk in de financiële dienstverlening.

Fonoa blijft met GITC zijn wereldwijde platform voor indirecte belastingen uitbreiden met gedeeltelijke vrijstellingen. GITC wordt binnenkort geïntegreerd met andere Fonoa-producten, zoals belasting ID-validatie, belastingberekeningen, e-facturatie, aangifteformulieren en rapportage van belastinginformatie (DAC7, 1099), onder één technologieplatform.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sayula Kirby | sayula@burlington.cc

Check out our twitter: @NewsNovumpr