22:49 uur 17-10-2024

MetConnections werkt samen met HTEC aan een innovatieve toepassing voor AI-ondersteunde contacten

SAN MATEO, Calif.–(BUSINESS WIRE)– HTEC, een wereldwijd bedrijf voor digitale engineeringdiensten, is verheugd aan te kondigen dat het zal samenwerken met MetConnections, een innovatieve applicatie die spontane persoonlijke interacties bevordert. De app is ontworpen om realtime persoonlijke ontmoetingen mogelijk te maken met behulp van geavanceerde AI die gepersonaliseerde suggesties geeft aan personen die zich dichtbij bevinden. De technische, product- en ontwerpteams van HTEC zullen nauw samenwerken met de product- en managementteams van MetConnections om dit geavanceerde platform te ontwikkelen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20241017339329/nl/

HTEC's engineering, product, and design teams will collaborate closely with MetConnections product and leadership teams to develop a cutting-edge platform. (Graphic: Business Wire)

HTEC’s engineering, product, and design teams will collaborate closely with MetConnections product and leadership teams to develop a cutting-edge platform. (Graphic: Business Wire)

De aanpak van HTEC omvat toonaangevende praktijken op het gebied van oplossingsarchitectuur, hoogwaardige software-engineering, product- en gebruikerservaringontwerp en kwaliteitsborging om de betrouwbaarheid, veerkracht, bruikbaarheid en veiligheid van het MetConnections-platform te garanderen. Naast het inzetten van een cross-functioneel team van experts, zal het end-to-end ontwikkelingsproces gebruikmaken van HTEC’s AI-oplossingenraamwerk, StepFrame AI, om de time-to-value te versnellen en te zorgen voor een efficiëntere, datagestuurde ontwikkelingscyclus.

“HTEC heeft diepgaande ervaring in de samenwerking met ondernemingen en startups. We weten dat startups snel willen schakelen. We geloven dat de flexibiliteit van ons team en het StepFrame AI-raamwerk de ontwikkeling zal versnellen en optimaliseren. MetConnections heeft een geweldige visie en een groot potentieel als brancheverstoorder. We kijken ernaar uit om met hen samen te werken aan een impactvolle oplossing waar professionals wereldwijd van zullen profiteren,” aldus Goran Savić, directeur technologie bij HTEC.

“De huidige sociale en netwerktools eindigen vaak in oppervlakkige online interacties. Veel mensen verliezen het vermogen om persoonlijk te benaderen en effectief te communiceren, waardoor ze waardevolle kansen op echte relaties mislopen. Ons doel is om een platform te creëren dat zinvolle, wederzijdse contacten stimuleert. Met de technische expertise en vooruitstrevende aanpak van HTEC hebben we de perfecte partner gevonden om deze visie werkelijkheid te laten worden,” verklaart Lisa Smith, CEO en oprichter van MetConnections.

Over MetConnections:

MetConnections is een baanbrekend platform dat is ontworpen om reallife ontmoetingen te stimuleren. Met behulp van geavanceerde AI-technologie biedt de app gebruikers persoonlijke suggesties op basis van de directe omgeving, waardoor spontane en betekenisvolle face-to-face interacties worden aangemoedigd. Of het nu gaat om professioneel netwerken of sociale betrokkenheid, MetConnections herdefinieert hoe personen met elkaar in contact komen en bevordert authentieke relaties en waardevolle kansen in real time.

Over HTEC:

HTEC is een wereldwijd vooraanstaand technologisch dienstverleningsbedrijf dat de technologische evolutie stimuleert van ‘s werelds meest invloedrijke organisaties, van startende ondernemingen tot de Fortune 500. HTEC combineert diepgaande technische expertise met opmerkelijke creativiteit, en stelt zijn klanten in staat ontwrichtende technologieën en nieuwe digitale oplossingen in verschillende sectoren te innoveren, ontwerpen en ontwikkelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

HTEC-mediarelaties: media@htecgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr