09:00 uur 18-10-2024

De Europese IT- en zakelijke dienstverleningsmarkt vertoont tekenen van momentum in derde kwartaal: ISG Index™

ACV van gecombineerde markt met 32% gestegen, door sterke vraag naar beheerde services en XaaS

ISG handhaaft groeiprognose voor het hele jaar en verwacht sterkere resultaten in 2025

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– De Europese IT- en zakelijke dienstverleningsmarkt vertoonde tekenen van momentum in het derde kwartaal en bereikte nieuwe hoogtepunten voor jaarlijkse contractwaarde en dealvolume, zelfs terwijl de vraag in de toonaangevende financiële dienstverleningssector zwak blijft, volgens het laatste rapport over de stand van zaken in de sector van Information Services Group (ISG) (Nasdaq: III), een vooraanstaand wereldwijd technologisch onderzoeks- en adviesbureau.

De EMEA ISG Index™, die commerciële outsourcingcontracten met een jaarlijkse contractwaarde (ACV) van US $ 5 miljoen dollar of meer meet, laat zien dat de ACV voor de gecombineerde markt (zowel beheerde services als cloudgebaseerde as-a-service) met 32 procent is gestegen tot een recordwaarde van US $ 8,9 miljard dollar in het derde kwartaal.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers:
Philipp Jaensch, ISG

+49 151 730 365 76

philipp.jaensch@isg-one.com

Will Thoretz, ISG

+1 203 517 3119

will.thoretz@isg-one.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr