17:41 uur 21-03-2025

Twee jonge chefs zijn geslaagd voor het examen voor de certificatie van de Japanse keuken (georganiseerd door JCDC) en hebben de nieuwe gouden certificatie verworven!

Op basis van de “Richtlijnen voor de certificatie van kookkunst voor de Japanse keuken in het buitenland” opgesteld door de MAFF (Ministry of Agriculture, Forestry & Fisheries) van Japan

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– De JCDC (Japanese Cuisine and Dietary Culture Development Committee) (vestiging: Minato-ku, Tokio; vertegenwoordiger: Yoshihiro Murata; website: https://en.jcdc.tokyo/), die de verspreiding van Japans eten in overzeese gebieden steunt en promoot, hield een certificatie-examen voor buitenlandse chefs in Kyoto. Dit certificatie-examen is gebaseerd op de “Richtlijnen voor de certificatie van kookkunst voor de Japanse keuken in het buitenland” (uitgevaardigd op 1 april 2016/gereviseerd op 1 april 2024) opgesteld door de MAFF (Ministry of Agriculture, Forestry & Fisheries) van Japan.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20250316118188/nl/

Certification Badges

Certification Badges

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Japanese Cuisine and Dietary Culture Development Committee (JCDC)

https://en.jcdc.tokyo/
Aya Hamasuna

+81-80-5682-0463

E-mail: aya@jcdc.tokyo

Check out our twitter: @NewsNovumpr