16:00 uur 25-09-2023

PLIDCO lanceert nieuwe serie waterstofcompatibele fittingen

Meer informatie op de ADIPEC Tentoonstelling en Conferentie 2023

CLEVELAND–(BUSINESS WIRE)– The Pipe Line Development Company (PLIDCO), de leider op het gebied van fittingen voor het repareren en onderhouden van lekken in pijpleidingen, kondigde vandaag een nieuwe reeks producten aan voor gebruik met waterstofpijpleidingen als reactie op de opkomende overgang naar waterstof en andere alternatieve energiebronnen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230925607586/nl/

PLIDCO Hydrogen-Compliant Fittings Brochure (Photo: Business Wire)

PLIDCO Hydrogen-Compliant Fittings Brochure (Photo: Business Wire)

De producten van PLIDCO zijn ontworpen voor noodreparaties aan hogedrukleidingen op land en onder water en voor routinematig onderhoud aan pijpleidingen. Ze zijn ideaal voor waterstof-, olie-, gas-, water-, chemische, stoom-, slurry- en andere leidingsystemen. De hogedrukfittingen zijn ontworpen en vervaardigd om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen, volgens ASME/ANSI-codes en een strikt kwaliteitscontroleprogramma.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Erin Reese

ereese@roopco.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr