16:56 uur 22-11-2023

Rainbow, de telefonie- en samenwerkingsoplossing in de cloud van Alcatel-Lucent Enterprise, behaalt prestigieuze CSPN-certificering van ANSSI

COLOMBES, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Alcatel-Lucent Enterprise, een vooraanstaande provider van oplossingen voor communicatie, netwerkverbinding en cloud afgestemd op de sectoren van haar klanten, kondigt met trots aan dat haar samenwerkingsplatform Rainbow™ by Alcatel-Lucent Enterprise, de First Level Security Certification (CSPN) heeft ontvangen van het Franse nationale agentschap voor de beveiliging van informatiesystemen (ANSSI). Deze certificering, gebaseerd op Rainbow’s private cloud-infrastructuur, onderstreept ALE’s voortdurende inzet voor informatiebeveiliging en bescherming van klantgegevens.

Het verkrijgen van de CSPN-certificering voor Rainbow is een belangrijke mijlpaal en valideert de conformiteit van de Unified Communications as a Service (UCaaS)-oplossing van ALE met de strenge IT-beveiligingsnormen van ANSSI, een Frans overheidsagentschap.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alcatel-Lucent Enterprise

Carine Bowen, Global press

press@al-enterprise.com

Fox Agency

Katherine Skidmore

katherine@fox.agency

Check out our twitter: @NewsNovumpr