19:18 uur 05-12-2023

Accufabrikant Hithium sluit zich aan bij Chileense vereniging voor schone energie

SANTIAGO, Chili–(BUSINESS WIRE)– Hithium, specialist in stationaire energieopslag, is lid geworden van de Chileense vereniging voor hernieuwbare energie ACERA. De fabrikant zette deze handtekening tijdens een evenement voor partners en branchegenoten in Santiago, waar vertegenwoordigers van Hithium het bedrijf ook introduceerden op de regionale markt en de nieuwste productinnovaties presenteerden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231205292389/nl/

Hithium joins ACERA in Chile (Photo: Business Wire)

Hithium joins ACERA in Chile (Photo: Business Wire)

“We zetten ons in om de industrie voor hernieuwbare energie in Chili te ondersteunen. Daarom is het voor ons belangrijk om ons aan te sluiten bij onze collega’s in de schone energiesector en lid te worden van ACERA,” zei Mizhi Zhang, Hithium Head of Global Business, tijdens het evenement.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

carol.wu@hithium.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr