17:54 uur 24-01-2024

Qualcomm kondigt kwartaaldividend in contanten aan

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Qualcomm Incorporated (NASDAQ: QCOM) kondigde vandaag een contant kwartaaldividend van 0,80 dollar per gewoon aandeel aan, uitkeerbaar op 21 maart 2024 aan aandeelhouders die bij sluiting van de handel op 29 februari 2024 de aandelen in hun portefeuille hebben.

Over Qualcomm

Qualcomm maakt een wereld mogelijk waarin alles en iedereen intelligent verbonden kan zijn. Dankzij zijn routekaart voor één technologie kan het bedrijf de technologieën die de mobiele revolutie hebben ontketend – waaronder geavanceerde connectiviteit, krachtige, energiezuinige rekenkracht, intelligentie op het apparaat en meer – efficiënt schalen naar de volgende generatie van verbonden slimme apparaten in verschillende industrieën. Innovaties van Qualcomm en zijn serie van Snapdragon-platforms zullen helpen bij de convergentie van de edge-cloud, de transformatie van industrieën, de versnelling van de digitale economie en een revolutie in de manier waarop we de wereld ervaren, voor het grotere goed.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mauricio Lopez-Hodoyan, Beleggersrelaties

Telefoon: 1-858-658-4813

E-mail: ir@qualcomm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr