20:45 uur 01-02-2024

LatticeFlow AI benoemt Tom Ulrich tot SVP en algemeen directuer voor Noord-Amerika

ZURICH–(BUSINESS WIRE)– LatticeFlow AI, het toonaangevende AI-platform (Artificiële Intelligentie) dat ondernemingen in staat stelt om performante, veilige en betrouwbare AI-systemen op schaal op te zetten, maakte vandaag de benoeming bekend van Tom Ulrich tot Senior Vice President en algemeen directeur voor Noord-Amerika. Recentelijk was Tom actief als Vice President of Sales, Financial Services bij C3.AI, waar hij een belangrijke rol speelde in de lancering van de AI-bankingactiviteiten van het bedrijf, die hij tot een succesvolle IPO leidde in 2019 (NYSE:AI).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240201444762/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

De benoeming van Tom volgt op de strategische uitbreiding van LatticeFlow AI binnen de markt van de Verenigde Staten. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring heeft Tom een bewezen expertise in het opbouwen en ontwikkelen van verkoopsteams van wereldklasse voor Enterprise SaaS-bedrijven met een grote groei.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen:

media@latticeflow.ai

Check out our twitter: @NewsNovumpr