11:32 uur 05-04-2024

Americhem kreeg de zilveren medaille van EcoVadis voor duurzaamheid

Niet-aflatend engagement plaatst Americhem bij de top 15% van alle ondernemingen!

CUYAHOGA FALLS, Ohio–(BUSINESS WIRE)– Americhem, een wereldwijd erkende designer en fabrikant van masterbatches van gepersonaliseerde kleuren, functionele additieven, technische verbindingen en prestatietechnologieën, heeft de zilveren medaille van EcoVadis in de wacht gesleept. EcoVadis is een internationaal erkend beoordelingsplatform dat de duurzaamheid van ondernemingen in diverse categorieën evalueert. Dankzij dit resultaat hoort Americhem voortaan tot de top 15% ondernemingen beoordeeld door EcoVadis.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240404311045/nl/

Americhem has earned the EcoVadis Silver Medal for Sustainability (Graphic: Business Wire)

Americhem has earned the EcoVadis Silver Medal for Sustainability (Graphic: Business Wire)

De beoordeling van EcoVadis dekt ook een ruim gamma niet-financiële beheerssystemen waaronder Environmental, Labor & Human Rights, Ethics, en effecten van Sustainable Procurement. John Richard, CEO van Americhem, verklaart: “Ik wil mijn grote dankbaarheid betuigen aan elke werknemer en partner die een rol heeft gespeeld om ons te helpen deze opmerkelijke verwezenlijking tot stand te brengen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

burban@americhem.com
+1.203.768.1534

Check out our twitter: @NewsNovumpr