16:19 uur 01-05-2024

Belkin streeft ernaar om tot 2030 voor al zijn bedrijfsactiviteiten 100 procent koolstofneutraal te zijn

Op koers om tot 2025 koolstofneutraliteit in zijn kantoren en activiteiten te bereiken, verdiept het bedrijf zich verder in zijn toeleveringsketen en richt het zich op de doelstellingen voor 2030

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Belkin, al 40 jaar een toonaangevend merk voor consumentenelektronica, heeft zijn Impact Report 2023 gepubliceerd, waarin het bedrijf zijn plan bekendmaakte om tot 2030 koolstofneutraliteit te bereiken. Belkin is al op weg om tot 2025 100 procent koolstofneutraal te worden in zijn wereldwijde kantoren en activiteiten, en stimuleert de vooruitgang in zijn toeleveringsketen en productlevenscyclus en daarbuiten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240430540642/nl/

Belkin Everyday Impact (Graphic: Business Wire)

Belkin Everyday Impact (Graphic: Business Wire)

Belkin zet verschillende betekenisvolle stappen in de richting van de doelstellingen voor 2030, waaronder het verbeteren van de mogelijkheden voor levenscyclusanalyse (LCA) om de uitstoot op productniveau nauwkeuriger te meten, en het afdwingen van verantwoordelijkheid in de toeleveringsketen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jen Wei

VP Global Communications & Corporate Development

Comms@belkin.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr