17:12 uur 16-05-2024

Vattenfall gaat live met de Energy Data Management-oplossing van Hansen

MELBOURNE, Australië–(BUSINESS WIRE)– Hansen Technologies (ASX:HSN), een vooraanstaande wereldleverancier van software en services voor de energie-, water- en communicatiesectoren, kondigt tevreden aan dat Vattenfall, een van de grootste energieproducenten en -retailers van Europa, met succes live is gegaan met Hansen EDM, dat deel uitmaakt van de Hansen Suite for Energy & Utilities, om te voldoen aan de vereisten van het bedrijf op gebied van energiedatabeheer. Hiermee treedt Vattenfall toe tot een groeiend aantal belangrijke energiebedrijven die deze marktleidende oplossing integreren.

De markten van Vattenfalls bedrijfsactiviteiten waren op zoek naar een technologie- en oplossingenpartner die het energiebedrijf in staat zou stellen om haar systeemarchitectuur te moderniseren en die onder één gecentraliseerd platform te harmoniseren voor alle afstemmingsactiviteiten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Adnan Bashir
Internationaal hoofd externe communicatie
Hansen Technologies
+1 647-204-0999

Check out our twitter: @NewsNovumpr