17:52 uur 20-05-2024

Hithium en Maxxen werken samen in een exclusief strategisch partnerschap in Turkije

ISTANBOEL–(BUSINESS WIRE)– Hithium, de fabrikant van stationaire batterijen, en Maxxen, een dochteronderneming die voor 100 procent in handen is van Kontek Energy, die kan prat gaan op 30 jaar ervaring in de energiesector, hebben hun exclusieve strategische partnerschap aangekondigd tijdens de Turkse lancering van deze samenwerking op 17 mei 2024, in Istanboel, Turkije.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240520887452/nl/

Hithium - exclusive strategic partnership with Maxxen in Türkiye (Photo: Business Wire)

Hithium – exclusive strategic partnership with Maxxen in Türkiye (Photo: Business Wire)

Hithium and Maxxen slaan de handen in elkaar in een exclusieve strategische partnerschapsovereenkomst op gebied van energieopslag voor het batterij-energieopslagsysteem en de handelsmerkrechten van Hithium. Dit zal wereldwijd en lokaal leiden tot de creatie van duurzamere energiesystemen.

Als algemeen directeur van Hithium voor de regio van het Midden-Oosten en hoofd van het Global Delivery Centre, gaf Sean Sun volgend commentaar: “Het is echt veelbelovend om met Maxxen samen te werken om bij te dragen tot de energieovergang met beide partijen in Turkije.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

chloe.chen@hithium.cn

Check out our twitter: @NewsNovumpr