12:27 uur 21-05-2024

Carestream introduceert Image Suite MR 10-software om beeldervaring voor CR- en DR-beeldvormingssystemen te verbeteren

ROCHESTER, N.Y.–(BUSINESS WIRE)– Carestream lanceert zijn Image Suite MR 10-software om de productiviteit en efficiëntie een impuls te geven en tegelijkertijd een gebruiksvriendelijkere beeldvormingservaring voor radiografen mogelijk te maken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240520315548/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

De Image Suite-software van Carestream helpt bij het optimaliseren van de beeldprestaties voor zowel computerradiografische (CR) als digitale radiografische (DR) beeldvormingssystemen, met een gebruiksvriendelijke interface, gespecialiseerde meetinstrumenten en een optionele Mini-PACS-module.

“Onze Image Suite-software is speciaal ontwikkeld om de voordelen te bieden die radiografen nodig hebben om zich te concentreren op wat het belangrijkst is: hun patiënten,” aldus Praveen Rajgopal, Global Product Marketing Manager . “Image Suite MR 10 helpt de grenzen verder te verleggen voor nog meer focus op patiëntenzorg.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Melody Warner (Global Content & Communications Manager): (585) 789-8745

Check out our twitter: @NewsNovumpr