19:47 uur 21-05-2024

QPS breidt kliniek in Miami, Florida uit om te voldoen aan toenemende vraag naar obesitasproeven

NEWARK, Del.–(BUSINESS WIRE)– QPS, een toonaangevende wereldwijde contract research organisatie (CRO), blijft zijn full-service preklinische, bio-analyse- en klinische capaciteiten uitbreiden en afstemmen op de ontwikkeling van de vraag naar klinische studies. Vandaag kondigde QPS aan dat het zijn klinische fase I-onderzoeksmogelijkheden zal vergroten in Miami, Florida. Het wil hiermee tegemoetkomen aan de groeiende behoeften van sponsors.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240521483638/nl/

New, state of the art, clinical trial unit at QPS Miami in South Miami, Florida USA. (Photo: Business Wire)

New, state of the art, clinical trial unit at QPS Miami in South Miami, Florida USA. (Photo: Business Wire)

QPS kondigt de opening aan van zijn nieuwste klinische onderzoeksunit in Miami, Florida. Deze nieuwe afdeling met 21 bedden is een aanvulling op de bestaande klinische onderzoeksafdeling met 85 bedden die momenteel de biotechnologische en farmaceutische gemeenschap bedient. Met deze nieuwe capaciteit is QPS klaar om te voldoen aan de snel toenemende vraag naar obesitas trials en om complexe, vroege fase studies in speciale bevolkingsgroepen te blijven ondersteunen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Gabrielle Pastore, QPS

1-302-635-4290

Gabrielle.Pastore@qps.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr