18:32 uur 28-05-2024

Ververica demonstreert globaal engagement voor innovatie in data streaming tijdens StreamON: Dare to (Data) Stream Big!

Bevordering van opleiding in globale data streaming en transformatieve technologieën

BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– Ververica, een provider van volledige streaming data platformen, kondigt met genoegen haar deelname aan het komende evenement StreamON: Dare to (Data) Stream Big! aan. Tijdens dit topevenement, dat doorgaat op 25 juni 2024 in Haarlem, Nederland, demonstreert Ververica haar inzet om wereldwijd innovatie en vorming in de data streaming gemeenschap te bevorderen.

Tijdens deze conferentie van een hele dag, gehost in samenwerking met Evoura, een data streaming consultancy, is Alexander Walden, CEO van Ververica, woordvoerder tijdens een van de hoofdthema’s waarin de nieuwste vorderingen en toepassingen in big data streaming worden verkend. StreamON dient niet alleen als platform voor doordacht leiderschap, maar ook om in de praktijk te leren en onder technologieprofessionals te netwerken.

De betrokkenheid van Ververica in StreamON beoogt het initiële begin van ruimere partnerevenementen op internationale schaal, wat het engagement van het bedrijf benadrukt om handelsactiviteiten krachtiger te maken via het transformatieve potentieel van data streaming technologieën. Bedoeld om zowel doorwinterde dataprofessionals als nieuwkomers in dit domein te ontvangen, biedt StreamON inzichten in de meest innovatieve usecases van data streaming van mondiale merken zoals Uber en Netflix.

“Deelname aan evenementen zoals StreamON is perfect in lijn met onze missie om streaming data technologieën te democratiseren en beste praktijken binnen diverse sectoren te delen,” zegt Alexander Walden, CEO van Ververica. “We zijn opgetogen om experts en enthousiastelingen van over de hele wereld bijeen te brengen om streaming data te bespreken, te leren en de toekomst ervan vorm te geven.”

Over StreamON: Dare to (Data) Stream Big!

StreamON is een exclusief evenement gewijd aan de verkenning van de kracht en innovatieve usecases van data streaming. De agenda omvat sessies rond belangrijke thema’s, panelbesprekingen met experts, doelgerichte presentaties en interactieve sessies, dit alles bedoeld om het begrip en de toepassing van data streaming technologieën in bedrijfsoperaties te verbeteren.

Over Ververica:

Ververica stelt haar klanten in staat om de waarde van hun gegevens te ontsluiten. Het omvattende streaming data platform van Ververica ondersteunt een groot aantal ontplooiingsopties, van een volledig beheerde, op de cloud gebaseerde service (Ververica Cloud) tot on-premise software (Ververica Platform). Ververica werd opgericht door de oorspronkelijke makers van open-source Apache Flink®, en heeft de ervaring en kennis om verder de innovatie van streaming data technologieën te leiden. Dit leiderschap wordt aangetoond aan de hand van bijdragen aan open-source softwareprojecten, een uitgebreide leeromgeving voor streaming data (Ververica Academy), en het leiden van de Apache Flink en streaming data conferentie, Flink Forward. Meer informatie vindt u via www.ververica.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Sarah Evans

Sevans PR

sarah@sevanspr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr