13:51 uur 29-05-2024

JJP Biologics kondigt positieve beslissing aan om een First-in-Human klinisch onderzoek uit te voeren met het ontstekingsremmende mAb JJP-1212 (anti-CD89)

JJP Biologics heeft een positieve beoordeling ontvangen op zijn aanvraag om een Fase I onderzoek uit te voeren naar een potentiële eersteklas anti-CD89 antagonist, JJP-1212 monoklonaal antilichaam voor de behandeling van verschillende IgA-gemedieerde auto-immuunziekten en fibrotische ziekten.

WARSAW, Polen–(BUSINESS WIRE)– JJP Biologics, een particulier biofarmaceutisch bedrijf dat innovatieve op antilichamen gebaseerde therapieën ontwikkelt, kondigt een positieve beslissing aan van het Europees Geneesmiddelenbureau, met betrekking tot de aanvraag voor een klinisch Fase I onderzoek bij gezonde deelnemers (EudraCT: 2023-508661-33-00) met zijn potentiële first-in-class anti-CD89 antagonist, JJP-1212.

Tot op heden is JJP Biologics het eerste Poolse bedrijf dat de goedkeuring heeft gekregen om First-in-Human klinisch onderzoek te doen met een nieuw therapeutisch monoklonaal antilichaam.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Paweł Szczepański, COO, info@jjpbiologics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr