21:45 uur 29-05-2024

Asymchem verwelkomt Franck Mevellec als senior directeur bedrijfsontwikkeling

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Asymchem, een vooraanstaande internationale CDMO, kondigt tevreden de benoeming aan van Franck Mevellec tot senior directeur bedrijfsontwikkeling. Franck heeft meer dan 20 jaar ervaring in de farmaceutische sector dankzij jobs in verschillende aspecten van de ontwikkeling van geneesmiddelen, van R&D tot verkoop.

Franck kan prat gaan op een bewezen trackrecord die getuigt van succes, in cruciale functies bij sectorleiders zoals Bayer Healthcare (R&D), Teva Pharmaceuticals (portfoliodirecteur), Minakem (BD-directeur), en onlangs Seqens (internationaal hoofd van de verkoop). Hij treedt bij Asymchem aan met aandacht voor de uitbreiding van de voetafdruk van het bedrijf in heel Europa.

“Zijn uitgebreide ervaring en grondig begrip van de Europese farmaceutische markt maken van Franck een waardevolle troef voor ons team,” zegt Jon Brice, SVP bedrijfsontwikkeling van Asymchem.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jake Knorr

Senior directeur marketing

Jakeknorr@asymchem.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr