01:08 uur 03-06-2024

Denodo integreert NVIDIA NIM Inference Microservices om AI-mogelijkheden voor ondernemingen te versnellen en te optimaliseren

Integratie verbetert het Denodo-platform en voorziet zakelijke klanten van snellere, veiligere en volledig schaalbare AI-mogelijkheden

PALO ALTO, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Denodo, een leider in gegevensbeheer, heeft aangekondigd dat het NVIDIA NIM inference microservices heeft geïntegreerd in het Denodo-platform, als onderdeel van de focus op het versterken van de snelgroeiende mogelijkheden voor kunstmatige intelligentie (AI).

De logische gegevensbeheermogelijkheden van het Denodo-platform, gecombineerd met NVIDIA NIM, stellen zakelijke klanten in staat om:

  • Snel gegevens te cureren en te transformeren in AI-compatibele pijplijnen om grote taalmodellen (LLM’s) te voeden
  • De modelnauwkeurigheid te verbeteren en hallucinaties te bestrijden door toegang te krijgen tot vertrouwde bedrijfsgegevens via Retrieval Augmented Generation (RAG)-pijplijnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
pr@denodo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr