00:49 uur 04-06-2024

Susan Michaels treedt toe tot Presidio Investors als Operating Partner

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Presidio Investors, een toonaangevend investeringsbedrijf dat zich specialiseert in snelgroeiende bedrijven, kondigt met genoegen de benoeming van Susan Michaels aan als Operating Partner, met onmiddellijke ingang. Susan zal haar uitgebreide ervaring inzetten om de groei en strategische richting bij Presidio te stimuleren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240603937977/nl/

Susan Michaels (Photo: Business Wire)

Susan Michaels (Photo: Business Wire)

Susan Michaels brengt een schat aan kennis mee uit een onderscheiden carrière in de data- en digitale industrie. Onlangs was ze Chief Sales Officer bij Janes. Susans leiderschap heeft de omzetgroei consistent versneld en de winst- en verliesposities getransformeerd.

Vóór Janes bekleedde Susan seniorposities bij Dun & Bradstreet en LexisNexis, waar ze aanzienlijke groei en operationele efficiëntie aanstuurde. Haar expertise in het bouwen van strategische allianties en het ontsluiten van marktpotentieel heeft haar gevestigd als een transformatieve leider in de industrie.

“Ik ben verheugd om me bij Presidio Investors te voegen en bij te dragen aan het succes van het bedrijf,” aldus Susan Michaels. “Presidio’s staat van dienst met snelgroeiende bedrijven sluit perfect aan bij mijn ervaring.”

Susan is ook de oprichter en CEO van Kensington Advisors en is actief betrokken bij verschillende non-profitorganisaties. Ze heeft een MBA van Harvard Business School en een BA in Economie van Davidson College.

Over Presidio Investors: Presidio Investors is een toonaangevend investeringsbedrijf dat gespecialiseerd is in samenwerking met groeiende bedrijven in de sectoren technologie, media en financiële dienstverlening. Het Presidio-team, met zijn aanzienlijke investerings- en operationele ervaring, hanteert een collaboratieve aanpak om bedrijven te laten groeien en uitstekende rendementen te leveren. Ga voor meer informatie naar www.presidioinvestors.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Meg Kaufman

Stafchef

Meg@presidioinvestors.com
+1 (737) 587-2940

Check out our twitter: @NewsNovumpr