15:39 uur 11-06-2024

ConnexPay komt met eigen betalingstechnologie: Intelligent PayOuts

Intelligent PayOuts optimaliseert betalingsresultaten

ATLANTA–(BUSINESS WIRE)– ConnexPay, ‘s werelds eerste alles-in-één betalingsplatform, heeft vandaag de lancering aangekondigd van haar Intelligent PayOuts-technologie, waarvoor octrooi is aangevraagd. Intelligent PayOuts is opgenomen in ConnexPay’s best-in-class betalingsplatform en maakt gebruik van de kernelementen van AI, machine learning en big data om optimale betalingsresultaten te leveren voor klanten over de hele wereld.

“ConnexPay blijft koploper op het gebied van betalingsinnovatie, met onze lancering van Intelligent PayOuts als een ander schoolvoorbeeld,” zegt Ben Peters, Chief Executive Officer bij ConnexPay. “Deze marktleidende technologie is enorm productief en haalt voordeel uit ons wereldwijde betalingsnetwerk. Elke klant kan hiermee de juiste betaling kan doen om het optimale betalingsresultaat te bereiken.”

Belangrijkste resultaten van Intelligent PayOuts:

  • Verhoogt kaartacceptatie
  • Verlaagt grensoverschrijdende en buitenlandse transactiekosten
  • Maximaliseert kortingen
  • Strategische leveranciersbetalingen

Intelligent PayOuts optimaliseert de resultaten op basis van alle transactievolumes binnen het ConnexPay-netwerk. Klanten profiteren niet alleen van betere betalingsuitkomsten op basis van hun betalingsvolume, maar ook van resultaten op basis van het volume van het hele netwerk, een veel grotere dataset dan ze zelf zouden kunnen gebruiken.

Eerder dit jaar kondigde ConnexPay de lancering aan van ConnexPay Exclusives, een pakket betalingsmogelijkheden dat bestaat uit de Global Travel-kaart, de Flex-kaart, en de ConnexPay UATP-kaart.

Peters vervolgt: “De combinatie van Intelligent Payouts, ConnexPay Exclusives en ons multi-kaartnetwerk biedt onze klanten unieke mogelijkheden om de beste resultaten voor hun bedrijf te behalen.”

Lees hier meer over de PayOut mogelijkheden van ConnexPay.

Over ConnexPay

ConnexPay is het eerste betalingsbedrijf dat zowel PayIns als PayOuts naadloos combineert in één wereldwijd platform, waarvoor slechts één contract nodig is en dat zorgt voor uniforme reconciliatie. Dankzij de flexibele technologie van ConnexPay kunnen klanten al hun B2B-betalingsbehoeften beheren, van het binnenhalen van verkopen tot fraudebeheer en het betalen van leveranciers, allemaal op één platform. De oplossingen van ConnexPay zijn toepasbaar in een breed spectrum van zakelijke betalingsgebruiksgevallen, waaronder wereldwijde reizen, ticketing, verzekeringen en garantieclaims, loyaliteit en beloningen, en media en reclame. ConnexPay, opgericht in 2017, bedient klanten op zes continenten en levert betalingsdiensten aan meer dan 175 landen en gebieden wereldwijd. In 2023 werd ConnexPay bekroond met de Travel Innovator of the Year award in Phocuswright en werd het opgenomen in de Inc 5000 lijst van snelst groeiende bedrijven in Amerika. Meer informatie op www.connexpay.com en volg ons op LinkedIn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Liza Amaro

Head of Marketing, ConnexPay

(706) 617-4710

Lamaro@connexpay.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr