20:42 uur 11-06-2024

Crayon behaalt AWS SaaS Competency, waarmee het bedrijf haar leiderschap op gebied van cloudinnovatie verder verstevigt

Erkenning valideert Crayons expertise in SaaS en markeert haar 2e competentie die in minder dan een jaar tijd wordt behaald

OSLO, Noorwegen–(BUSINESS WIRE)– Crayon, een internationale leider op gebied van IT-services en innovatie, maakte vandaag bekend dat het de Amazon Web Services (AWS) SaaS Competency heeft behaald. Deze prestigieuze aanduiding erkent Crayon als AWS Partner met grondige ervaring, die organisaties helpt om software-as-a-service (SaaS) en op de cloud gebaseerde oplossingen te ontwerpen op AWS.

“Het behalen van de AWS SaaS Competency is een getuigenis van de toewijding en expertise van ons team om cloud-oplossingen van topniveau te leveren,” zegt Melissa Mulholland, CEO van Crayon. “Deze erkenning benadrukt niet alleen onze technische bekwaamheid, maar ook onze inzet om klanten te helpen om van hun evolutie naar modernisering in de cloud een succesverhaal te maken.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Melanie Coffee

melanie.coffee@crayon.com
+47 46 74 8648

Check out our twitter: @NewsNovumpr