20:23 uur 12-06-2024

NorthWall Capital haalt meer dan € 640 M op met Europese kansenstrategie

He Europese Opportunities Fund II van NorthWall Capital trekt wereldwijde institutionele beleggers aan, overtreft doelstellingen en verdubbelt omvang van voorgaand fonds

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– NorthWall Capital (“NorthWall”), een toonaangevende kredietbeleggingsonderneming en aanbieder van private kapitaaloplossingen voor wederpartijen in West-Europa, kondigt vandaag aan dat het de transactie voor zijn vlaggenschip NorthWall European Opportunities Fund II en aanverwante vehikels (“NWEOF II” of “het Fonds”) heeft afgerond. Met de deal heeft de onderneming ruim € 640 miljoen aan beleggerscommitments aangetrokken.

Het fonds en de bijbehorende vehikels overtroffen de doelstelling van € 500 miljoen, kregen veel steun van nieuwe en bestaande wereldwijde institutionele beleggers en verdubbelden meer dan de omvang van zijn voorganger, NorthWall European Opportunities Fund I (“NWEOF I”).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediavragen
Prosek Partners

pro-NorthWallCapital@prosek.com
+1 (929) 309 3817 / +44 (0) 7384 787 585

Check out our twitter: @NewsNovumpr