09:19 uur 13-06-2024

Oakio lanceert op maat uitgewerkte oplossingen met WPC terrasplanken voor het Europese leven in open lucht

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Oakio, een toonaangevend merk in de sector van WPC terraslanken, lanceerde onlangs op maat uitgewerkte oplossingen die de kwaliteit van het leven in open lucht verbeteren. In Europa is het verfraaien van ruimtes voor het leven in open lucht een belangrijke trend geworden, door toedoen van een verlangen naar functionele en esthetische ruimtes die individuele stijlen en behoeften weerspiegelen.

Oakio WPC terrasplanken: afgestemd op uw behoeften

Oakio WPC Decking is als geen ander gespecialiseerd in het leveren van gepersonaliseerde oplossingen die inspelen op diverse behoeften van eigenaars van een woning. Dankzij slipbestendige en waterbestendige oppervlakken, garanderen de terrasplanken van Oakio comfort en veiligheid. Dit materiaal is dan ook ideaal voor gezinnen met kinderen en bejaarde gezinsleden. De terrasplanken zijn in verschillende kleuren en met verschillende afwerkingen verkrijgbaar, zodat eigenaars van een woning een stijl kunnen kiezen die perfect bij de esthetiek van hun buitenomgeving aansluit.

***

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Juno Zhong

info@oakio.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr