18:48 uur 13-06-2024

Grid Dynamics brengt Composable Commerce Help Desk Starter Kit op de markt om de leemte in de markt qua klantenondersteuning te dichten

Hoogtepunten:

  • De nieuwe Composable Commerce Help Desk Starter Kit van Grid Dynamics staat in voor uitzonderlijke klantenondersteuning voor klanten die verouderde systemen door samenstelbare architectuurelementen vervangen.
  • De verwachtingen van klanten en de bedrijfsvereisten voor klantenondersteuning zijn geëvolueerd, en de Composable Commerce Help Desk Starter Kit helpt klanten van Grid Dynamics om te voldoen aan de complexiteit van deze moderne vereisten.
  • De Composable Commerce Help Desk Starter Kit is een MVP-versneller die Grid Dynamics in 1-2 maanden tijd voor klanten kan ontplooien, om zo snel bedrijfswaarde en betere werkingsefficiëntie mogelijk te maken.

SAN RAMON, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Grid Dynamics Holdings, Inc. (NASDAQ: GDYN) (Grid Dynamics), een vooraanstaande leverancier van technologieconsulting, platform en product engineering, AI, en geavanceerde analyseservices, kondigde de lancering aan van haar Composable Commerce Help Desk Starter Kit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Cary Savas

+1 (650) 523 5000

csavas@griddynamics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr