19:24 uur 13-06-2024

eLstar Dynamics kondigt Dr. Andrew Loxley aan als Chief Strategy Officer

EINDHOVEN, Nederland–(BUSINESS WIRE)– eLstar Dynamics, een toonaangevende ontwikkelaar van dynamisch glas, kondigde vandaag aan dat Dr. Andrew Loxley tot het bedrijf is toegetreden als Chief Strategy Officer.

Dr. Loxley voegt zich bij eLstar met uitgebreide ervaring en expertise in een carrière van dertig jaar bij meer dan tien startups, waaronder E Ink, A123 Systems en Lubrizol Life Sciences Health. Dr. Loxley speelde een sleutelrol in de ontwikkeling van verschillende baanbrekende technologieën, waaronder e-paper, flexibele touchscreens, veilige EV-batterijen, anticonceptie-implantaten en dynamisch glas.

“De enorme ervaring en expertise van Andrew zullen een belangrijke factor zijn bij het op de markt brengen van eLstars oplossingen en het uitbreiden van ons technologie- en productportfolio”, zegt Anthony Slack, CEO van eLstar Dynamics. “We zijn heel enthousiast om Andrew in het team te verwelkomen en kijken uit naar zijn bijdrage om eLstar te helpen de baanbrekende technologie in dynamisch glas te worden.”

“Ik vind het geweldig om deel uit te maken van het eLstar leiderschapsteam en verheug me al op de lancering van producten voor de auto-industrie, architectuur en beeldschermen op basis van onze buitengewone elektroforetische technologie”, verklaart Andrew Loxley.

Dr. Loxley is auteur van meer dan 40 octrooien en heeft bijgedragenaan de oprichting van succesvolle bedrijven met een waarde van meer dan $10 miljard.

Ga voor meer informatie naar www.elstar-dynamics.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Anthony Slack

anthony.slack@elstar-dynamics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr