01:13 uur 19-06-2024

Technology Holdings lanceert ‘TH Buy and Build’, haar gespecialiseerde Buy Side Investment Banking-afdeling

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Technology Holdings (TH), een wereldwijde investeringsbank met kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific, die wereldwijd in 24 landen transacties heeft gesloten, kondigt met trots de lancering aan van ‘TH Buy and Build’, haar gespecialiseerde Buy Side investment banking-divisie. ‘TH Buy and Build’ bedient strategische kopers en private equity-fondsen die op zoek zijn naar deskundige begeleiding en ondersteuning om wereldwijd door de complexiteit van het landschap van overnames en investeringsdoelen te navigeren en om transacties snel en efficiënt af te sluiten.

“We zijn enthousiast over de onthulling van ‘TH Buy and Build’, dat wordt verzorgd door ons toegewijde team van buy side investment bankers wereldwijd in 11 landen verspreid over 4 continenten,” zei Vivek Subramanyam, oprichter en CEO van Technology Holdings.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kate Geary

Senior Marketing Manager

E-mail: kate@technologyholdings.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr