17:38 uur 21-06-2024

Biocytogen werd een U.S.-patent toegekend voor het RenLite®-platform voor muizen met gewone lichte ketens

BEIJING–(BUSINESS WIRE)– Biocytogen Pharmaceuticals (Beijing) Co., Ltd. (“Biocytogen”, HKEX: 02315) kondigt de toekenning aan van het USPTO-patent (United States Patent & Trademark Office) voor het onafhankelijk ontwikkelde RenLite®-platform voor muizen met volledig menselijke, gewone lichte ketens.

RenLite®-muizen, ontwikkeld aan de hand van Biocytogens eigen SUPCETM-technologie (Size-Unlimited & Precise Chromosome Engineering), hebben de in situ vervanging van de variabele regio genen van zware ketens van volledige menselijke antilichamen en een enkel variabel regio gen van de lichte keten. Hierdoor is het mogelijk om zeer diverse menselijke antilichamen te genereren die een gewone lichte keten delen, om op effectieve wijze lichte-zware ketenmismatches te vermijden tijdens de samenstelling van bispecifieke antilichamen, waarmee de complexiteit van het CMC-proces aanzienlijk wordt verminderd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Biocytogen
Antilichamenassets en platformen: BD-Licensing@biocytogen.com
Perscontact: pr@bbctg.com.cn

Check out our twitter: @NewsNovumpr