13:00 uur 25-06-2024

VISABL-AFL-onderzoek van Imricor voor goedkeuring door Amerikaanse FDA van start in het Institut Cardiovasculaire Paris Sud

MINNEAPOLIS–(BUSINESS WIRE)– Imricor Medical Systems, Inc. (Bedrijf of Imricor) (ASX:IMR), de wereldleider in realtime iCMR-geleide cardiale ablatieproducten, kondigt verheugd aan dat het klinische IDE-onderzoek met de Vision-MR ablatiekatheter 2.0 voor de behandeling van type I boezemflutter (VISABL-AFL) van start is gegaan met twee procedures die zijn uitgevoerd in het Institut Cardiovasculaire Paris Sud (ICPS) (https://icps.fr).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240625076975/nl/

VISABL-AFL Procedure at ICPS (Photo: Business Wire)

VISABL-AFL Procedure at ICPS (Photo: Business Wire)

Dr. Laurent Fiorina, werkzaam als elektrofysioloog bij ICPS en hoofdonderzoeker van de locatie, gaf het volgende commentaar: “De inschrijving van de eerste patiënten in de klinische VISABL-AFL-studie betekent een belangrijke stap voorwaarts voor de toekomst van 3D realtime MRI-ablaties in het iCMR-lab.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Nick Twohy

nick.twohy@imricor.com
1 952 818 8407

Check out our twitter: @NewsNovumpr