20:02 uur 25-06-2024

RoslinCT benoemt Professor Sir Peter Mathieson en Alexander Vos als nieuwe niet-uitvoerende bestuurders

EDINBURGH, Schotland & BOSTON–(BUSINESS WIRE)– RoslinCT, een toonaangevende CDMO (Contract Development and Manufacturing Organisation) voor cel- en gentherapie, kondigt met genoegen aan dat het Professor Sir Peter Mathieson MB BS (Hons), PhD, FRCP, FRCPE, FMedSci, FRSE, FRSA, en Alexander Vos heeft benoemd als nieuwe niet-uitvoerende bestuurders.

Professor Sir Peter Mathieson brengt een uitzonderlijke schat aan ervaring mee in hoger onderwijs, medisch onderzoek en organisatorisch leiderschap. Sir Peter is sinds 2018 directeur van de Universiteit van Edinburgh. Hij heeft eredoctoraten in de geneeskunde aan de universiteiten van Edinburgh, Hong Kong en Bristol. Zijn illustere carrière omvat opmerkelijke functies zoals president van de Universiteit van Hong Kong (2014-18) en decaan van de faculteit Geneeskunde & Tandheelkunde aan de Universiteit van Bristol (2008-14).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen:

Katerina Tsita

Senior Marketing Manager, RoslinCT

E-mail: katerina.tsita@roslinct.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr