00:39 uur 26-06-2024

Stratus Materials kondigt bereiken van een belangrijke prestatiemijlpaal aan voor zijn actieve materiaal voor LXMO TM Li-ion-batterijkathoden

PITTSBURGH–(BUSINESS WIRE)– Stratus Materials Inc., een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en commercialisering van geavanceerde actieve kathodematerialen (CAM’s) voor lithium-ion-batterijen, heeft vandaag aangekondigd dat zijn eerste generatie LXMO CAM-materiaal een belangrijke mijlpaal heeft bereikt in verband met de duurzaamheid van de cyclus in elektrische voertuigtoepassingen.

Deze maand hebben LXMO-bevattende pouchcellen 1.000 volledige ontladingsdieptecycli overtroffen, terwijl ze meer dan 80% van hun oorspronkelijke capaciteit behielden, een gemeenschappelijk doel in de EV-accu-industrie. De door derden gebouwde cellen gebruikten standaard cel- en elektrodeontwerpen, met behulp van een natuurlijke grafietanode en een elektrolyt van standaard industriële componenten, om in combinatie te werken met het Stratus-kathodemateriaal.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Robyn Kennedy DeSocio

E-mail: marketing@stratusmaterials.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr