00:29 uur 27-06-2024

Asymchem benoemt Dr. Cheng Yi Chen tot CTO van Small-Molecule Sector

TEDA TIANJIN, China–(BUSINESS WIRE)– In lijn met de voortdurende strategische opzet en ontwikkeling van Asymchem, heeft de organisatie dr. Cheng Yi Chen verwelkomd als senior executive.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240626964917/nl/

Asymchem is pleased to announce Dr. Cheng Yi Chen has joined Asymchem as Small-Molecule Sector CTO. (Photo: Business Wire)

Asymchem is pleased to announce Dr. Cheng Yi Chen has joined Asymchem as Small-Molecule Sector CTO. (Photo: Business Wire)

Dr. Cheng Yi Chen is op 18 juni 2024 officieel bij Asymchem in dienst getreden als CTO van de Small-Molecule Sector. Hij zal rechtstreeks rapporteren aan de CEO van Asymchem, dr. Hao Hong. In deze functie zal dr. Cheng Yi Chen technische ondersteuning bieden aan de verkoop van chemische kleine moleculen van de groep op de Europese en Amerikaanse markten. Zijn belangrijkste taken omvatten actieve deelname aan technische communicatie voor belangrijke klinische projecten in de midden- tot late fase in Europa en de Verenigde Staten en het faciliteren van samenwerkingen met cruciale nieuwe klanten door te profiteren van de algehele technische capaciteiten van de chemische kleine-moleculensector van de groep.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jake Knorr

Senior Director Marketing

Asymchem

Jakeknorr@asymchem.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr