18:02 uur 27-06-2024

Elemental Machines breidt Europese aanwezigheid uit en verbetert door AI voorspelde gezondheidsscore

FLORENCE, Italië–(BUSINESS WIRE)– Elemental Machines, leider op het gebied van slimme laboratorium- en productieconnectiviteitsoplossingen, is verheugd aan te kondigen dat het bedrijf zijn positie in de EU consolideert door een juridische entiteit op te richten: Elemental Machines SRL. Deze strategische stap versterkt de toewijding van het bedrijf aan het bedienen van de wereldwijde life sciences-industrie. Het Europese kantoor in Italië is al twee jaar operationeel – inclusief een technisch team en klantenondersteuning – en is nu klaar voor aanzienlijke groei met deze verhoogde investering.

“We zijn enthousiast om onze aanwezigheid in Europa uit te breiden, een markt die buitengewoon ontvankelijk is voor onze oplossingen,” aldus Giovanni Pagni Fontebuoni, Director Software en General Manager, Elemental Machines Europe.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Holli Kroeker

+1 308-338-2358

pr@scorrmarketing.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr