20:01 uur 27-06-2024

Singtel en Hitachi Digital werken samen om industriële AI-oplossingen te versnellen

Samenwerking met als doel digitale transformatie van ondernemeningen te versnellen en industriële toepassingen van Hitachi en het Paragon-ecosysteem van Singtel te integreren

SANTA CLARA, Calif. & SINGAPORE–(BUSINESS WIRE)– Singtel, een vooraanstaande communicatietechnologiegroep in Azië, en Hitachi Digital, die de ruimere end-to-end digitale transformatieservices en technologiecapaciteiten van Hitachi vertegenwoordigt, kondigden vandaag een nieuwe samenwerking aan waarbij de grondige AI-expertise van Hitachi gekoppeld zal worden aan het Paragon-platform van Singtel, het all-in-one orchestratieplatform voor 5G, edge computing en cloud.

Hitachi Digital zal Paragon inzetten in de Santa Clara R&D-labo’s van Hitachi Americas, gevolgd door een pilootproject in een fabriek in de V.S. voor Industry 4.0-usecases. Het pilootproject is bedoeld om de interoperabiliteit van Hitachi AI-applicaties te beoordelen op kwaliteitsgarantie, veiligheid van de werkplaats, immersieve training en preventief onderhoud op Paragon.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hitachi Digital

Heather Ailara

211 Communications

+1.973.567.6040

heather@211comms.com

Singtel

Marian Boon

Senior directeur strategische communicaties van de groep en brand

+65 8876 1753

marian@singtel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr