00:40 uur 28-06-2024

Brenus Pharma studeert af aan de 2023/2024 Global Cancer Stream van het Creative Destruction Lab, in samenwerking met Noord-Amerikaanse universiteiten.

LYON, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Een jaar geleden werd Brenus geselecteerd om deel te nemen aan CDL Cancer, een wereldwijd mentorschapsprogramma voor massaal schaalbare, op wetenschap gebaseerde en innovatieve bedrijven die de behandeling van kanker versnellen.

Dankzij haar baanbrekende STC-platform, gericht op de ontwikkeling van een nieuwe generatie therapeutische kankervaccins, sprong Brenus eruit tijdens een wetenschappelijke evaluatie met Dr. John Bell (Senior hoofdwetenschapper aan het kankeronderzoeksinstituut van het Ottawa Hospital & hoogleraar geneeskunde en immunologie aan de Universiteit van Ottawa).

Brenus is samen met 9 andere bedrijven geslaagd voor het programma en heeft met succes de 4 sessies afgerond die plaatsvonden van oktober 2023 tot juni 2024 in heel Noord-Amerika.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marion BRUN, contact@brenus-pharma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr