04:55 uur 02-07-2024

Reflow Medical neemt eerste patiënten op in pilotstudie van coronair sirolimus-eluting verwijderbaar scaffold-systeem (Spur Elute)

SAN CLEMENTE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Reflow Medical, Inc., een ontwikkelaar van innovatieve hulpmiddelen gericht op cardiovasculaire aandoeningen, kondigt de eerste inschrijvingen van patiënten aan in “Een pilotstudie van de Drug-Eluting Coronary Spur™ stEnt als Primay trEatment voor in-stent Restenosis (ISR) van de CORONAIRE slagaders” (DEEPER CORONARY, NCT06117150). ISR is een veelvoorkomend klinisch probleem dat aanzienlijke kosten voor de gezondheidszorg met zich mee kan brengen en vaak gepaard gaat met een verhoogd risico op overlijden en heropname. Deze unieke klinische oplossing, bekend als het Coronary Sirolimus-Eluting Retrievable Scaffold System of “Spur Elute”, is bedoeld om patiënten met coronaire ISR te behandelen door een gepatenteerde geneesmiddelsamenstelling van sirolimus over te brengen naar de zieke laesie zonder een permanent metalen implantaat achter te laten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jennifer Carlyle

jcarlyle@reflowmedical.com
949-481-0399

Check out our twitter: @NewsNovumpr