15:32 uur 03-07-2024

Lineage onthult de internationale Food Chain Innovation Challenge om verspilling van voeding te bestrijden

NOVI, Mich.–(BUSINESS WIRE)– Lineage, ’s werelds grootste REIT van magazijnen met temperatuurcontrole, maakte vandaag de lancering bekend van haar pioniersinitiatief, de Food Chain Innovation Challenge. Deze ambitieuze internationale wedstrijd nodigt studenten en start-ups uit om baanbrekende oplossingen te ontwikkelen en op te zetten om een van de meest prangende problemen ter wereld van de baan te ruimen: verspilling van voedsel, en vooral dan verliezen na het oogsten.

Deze uitdaging brengt genieën bijeen tijdens drie grote evenementen die over de hele wereld worden gehouden: in Londen, in het Verenigd Koninkrijk op 14 november; in Amsterdam, in Nederland op 19 november; en in San Francisco, in de Verenigde Staten, eveneens op 19 november. De deelnemers worden opgeroepen om hun innovatieve oplossingen voor te stellen die verschillende regio’s van de wereld – van gevestigde tot opkomende en ontwikkelingsmarkten – kunnen wapenen om voedselverspilling na het oogsten de hand van betaalbare en schaalbare methoden tegen te gaan aan, waarbij de beveiliging, kwaliteit, veiligheid en markttoegang van de voeding wordt bevorderd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nina Bosch

+31 6 81938713

nbosch@onelineage.com

Christina Wiese

734-608-1855

cwiese@onelineage.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr