17:33 uur 03-07-2024

Carestream onthult nieuwe verbeteringen aan het CARESTREAM DRX-Evolution Plus System en de ImageView Software om de ervaring van technologen en de patiëntworkflow te bevorderen

ROCHESTER, N.Y.–(BUSINESS WIRE)– Carestream Health maakte vandaag de toevoeging bekend van nieuwe verbeteringen van haar ImageView Software en DRX-Evolution Plus System, die de nieuwste verbeteringen vormen van haar lijn innovatieve oplossingen voor beeldvorming die toonaangevend in de sector zijn.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240703228775/nl/

DRX-Evolution Plus (Photo: Business Wire)

DRX-Evolution Plus (Photo: Business Wire)

De nieuwste versie van ImageView Software 2.1 biedt nieuwe Smart Room Options, zoals Virtual Long-Length Imaging, Virtual Collimation, Patient-Position Monitoring en Patient Picture, Positioning Overlay en Align Assist, bovenop de Smart Room-functies die voordien werden toegevoegd.

Deze functies helpen radiologen om sneller nauwkeurige positionering te bevestigen voor een consistentere, meer productieve beeldopname, en om snel een diagnose en een traject in de richting van behandeling tot stand te brengen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Melody Warner

Manager internationale communicatie

Melody.Warner@carestream.com
5857898735

Check out our twitter: @NewsNovumpr